-->

21 Μαρτίου 2014

«Τελικός» στο ΣΕΦ!

Μονόδρομος είναι για τον Ολυμπιακό η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα για την 11η αγωνιστική του TOP16 της Ευρωλίγκα (21:30, ΔΤ).Με την πλάτη στον τοίχο οι «ερυθρόλευκοι», που μετρούν τέσσερις νίκες και έξι ήττες στον όμιλο...


Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με συνέπεια να βρίσκονται πίσω από Μπαρτσελόνα, Αρμάνι Μιλάνο, Παναθηναϊκό, Φενέρ και Μάλαγα. Με αυτά τα δεδομένα δεν είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό πως η νίκη κόντρα στους Βάσκους, που είναι ουραγοί στον όμιλο, κρίνεται παραπάνω από απαραίτητη αν οι back to back Πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στα play offs.

Χωρίς τον Ντέιβιντ Γέλινεκ θα αγωνιστεί η Λαμποράλ Κούτσα. Ο Τσέχος γκαρντ, ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή των Βάσκων, αλλά δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στο πρωινό χαλάρωμα που έγινε στην έδρα των «ερυθρόλευκων», καθώς αντιμετωπίζει στομαχικές διαταραχές. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Ζοσέφ Μπισάνγκ (Γαλλία). 


πηγή: tostoixima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου