-->

4 Νοεμβρίου 2015

Ε.Σ.Ν. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ


Το SPORT82 συνέχιζει τον κυκλο επαφων με ερασιτεχνικά σωματεία.



Tο SPORT82 στην προσπάθεια του να αναδείξει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι , επικοινωνησε με την ομαδα χαντμπολ Ε.Σ.Ν. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ και τον κυριο Χάλαρη Μάνο , υπεύθυνο marketing και social media της ομάδας για να κάνει κάποιες δηλώσεις στο μπλοκ μας , σχετικά με τους φετινούς στόχους των Βριλησσίων αλλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.


SPORT82Καλησπερα , ειμαστε το ... θελουμε να μας κανετε μια δηλωση για τον συλλογο σας. Τις δυσκολιες που ενδεχομενως αντιμετωπιζεται αλλα και πως βλεπεται το μελλον του ερασιτεχνικου αθλητισμου στην ελλαδα.



ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ : Ο σύλλογος αγωνίζεται φέτος στο Πρωτάθλημα της Α2 χάντμπολ (Νότιος Όμιλος) και οι στόχοι της ομάδας είναι η είσοδος στην 4αδα των πλέι οφ ανόδου αλλά κ η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία σε Κύπελλο Ελλάδας κ Κύπελλο ΕΣΧΑ.



Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι γνωστές σε όλους όσοι ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και είναι κυρίως οικονομικές. Οι δύο βασικοί άξονες στους οποίους στους οποίους κινούμαστε για να έχουμε ένα βιώσιμο κ συνεχώς αναπτυσομενο σύλλογο είναι η α) ανάπτυξη των ακαδημιών και β) η προσέλκυση ιδιωτών χορηγών μέσω της ανάπτυξης του Τμήματος marketing και κυρίως των digital και social εργαλείων.



Η νέα Διοίκηση του ΕΣΝ Βριλησσίων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κύριο Δημήτρη Κοτσιώνη, δίνει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες κάνοντας τα πάντα για προσελκύσει νέους στο άθλημα μας και να τους αναπτύξει σε καλούς αθλητές αλλά κυρίως ανθρώπους. Παράλληλα στηρίζει την αντρική ομάδα ή οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Α2 Κατηγορία



Να σημειωθεί ότι ο κύριος Κοτσιώνης είναι εμπνευστής του Διεθνούς Τουρνουά χάντμπολ Βριληττος για ηλικιακά τμήματα. Περισσότερα



Περισσότερες πληροφορίες για το σύλλογο μας μπορείτε να βρείτε στο και στο



Με την σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κυριο Χάλαρη Μάνο για τις δηλωσεις του στο SPORT82 και να τονισουμε οτι το μπλοκ μας θα ανεβασει δηλωσεις και αλλων ερασιτεχνικων σωματειων , στην προσπαθεια μας να αναδειξουμε τα προβληματα του ερασιτεχνικου αθλητισμου στην Ελλαδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου